sorry sorry sorry.

idag har jag köpt en stocksnus till bellas pappa och en dosa general LÖS till hans kompis. HÅRT! jag har bokat tattueringstid också. kommer säkert inte bli av förens om evigheter... han hade egentligen inte tis förens i januari. så nu ligger jag på "hoppa in om någon bangar-listan". jag vill nu!
   jag, bella och maria har kollat snukfilm och varit kåta. HAHA.
   var inne en sväng hos linus efter jobbet och gav honom stulet toapapper. det var spännande och sno det och jag kände mig mycket snäll, så det var en two in one.
   blev lite sorgsen när jag kom hem med det rådde linnea bot på:
sms av linnea: jag vill ligga med dig.
jag <3 linnea.
   alla tycks sakna mig på emmaboda. men de får stå ut, kl 12.20 kommer jag på lördag. längtar lite. vet dock inte vad jag ska ha på mig. jobbigt.
    jag börjar fundera på om jag har känslostörningar på något sätt. skiftar mellan glad/ledsen på fem sekunder. kan aldrig bestämma mig för vad jag vill. och när jag bestämt mig, ändrar jag mig. det är ganska frustrerande och jobbigt.

är det kärleken som håller mig fast på jorden?

allting som var så fint och trevligt rann av mig på 5 sekunder. dock börjar ledsenheten mattas av nu. tack gud. orkar inte med det.
idag har jag: rökt vattenpipa med maria. varit snygg hiphopish med maria i stan. träffat bella. rökt vattenpipa. fått teknikmagasinet att ge mig en ny ASFIN rosa mp3. varit på gratis premiär av Evan den allsmäktige. träffat bintou som överraskande precis kommit hem på en sureprise-trip. jag har helt enkelt hållt mig sysselsatt och inte behövt tänka. därför var det en bra dag.
måste sova. la mig för sent igår. fast jag kom upp iaf.

image4

poison oak.

So is it goodbye? Is it time to set you free? Is it time to let it fly? Is it time to let it bleed?
Yes, we gave it a try. But maybe for too long. Out of every sorrow another day will dawn.

You're gonna find someone new, I really hope you do! 'Cause I love you.
And the sun will come on thru, it's gonna shine for you 'cause I adore you.

And the road travels on but I'm still near you. In my life, like a song I will still hear you.
Sun will shine for you 'cause I adore you.

Det regnar och mitt liv just nu kan mest liknas vid Bittersweet Symphony. Jag vill hemsk gärna kunna sluta likna dessa två vid varandra. Känner mig förvirrad och något labil. Har ett sår på armbågen. Ska krypa ner i sängen med min bok och köra ensamgos. Underhåller mig själv med att provocera andra för att få någon sorts reaktion.
För att citera Conor Oberst: låt poeterna gråta sig själv till sömns. GOD NATT VÄRLDEN!

you're my disco.

idag blev helt ok. parkhäng igen, i norrekatt till och med! återigen med hårdrockarna från växjö.
happenings of the day: en fiskmås bajsade rakt i en av eriks öl, två 12 åringar (?) som utgav sig för att vara 14 ville ha cigg och langa folköl till oss, en hund hängde ut genom ett bilfönster och såg ganzta ut, (fan, nu glömde jag allt som hänt idag så jag måste tänka! jag som hade planerat allting så bra här..) ja, där tog det stopp. förhoppningsvis kommer jag på mer imorgon. för det var en bra dag.

brand new colony.

fan jag hatar när allting bara går bort som det gjorde nu. jag orkar inte skriva om det. ÅH! jag som hade skrivit så mycket bra (eller egentligen bara en massa babbel.)
   igår kände jag för första gången i år en sommarlovskänsla. jag tror jag behövde det. igår innehöll allting som en fin sommardag behöver innehålla för att bli fin: sol, minigolf, skratt, parkhäng med pizza och cyklande. och arkadspel, fast det hör inte till mina vanliga sommarsysslor. JAG VANN PÅ AIRHOCKEY MOT MARCUS!
   idag har varit lite kass faktiskt. det började med att någon berusad person skrek utanför mitt fönster kl 3.45 och väckte mig. efter det dog min mp3 när jag hade 4 timmars arbetstid kvar framför mig. sen hade jag motvind på väg mot min andra arbetsplats och sist men inte minst så slog jag i huvudet och fick en bula. men nu ska jag bada och marcus säger att det är fest på g i stan, så jag hoppas att även den här dagen artar sig.
  

miss fatty.

idag när jag cyklade hem från jobbet mötte jag en utvecklingsstörd hiphopare i 25 årsåldern med sån där rullgrej tanter och gubbar har! ASCOOL!
   jag har tråkigt. om man söker på kuk på youtube kommer en video på en bebis upp när mamman sitter och säger kuk och skrattar. CP. fast lite små roligt.
   jag borde städa mitt rum. har skjutit upp det i flera dagar. äh, jag skjuter upp det en dag till.
   jag vill ha snus.
   CPHORAKUKFITTAKONDYLOMBAJSKISS! nu ringde min pappa och frågade vad jag gjorde?! nu blev jag på dåligt humör.
  nu försöker jag desperat glada upp mig. kollar på musikvideos. ok, kolla på peaches funkar. bra.
   idag ska jag spela minigolf om inte: 1. det börjar regna. 2. marcus bangar igen. jag hoppas verkligen inte att någon av de här två sakerna händer, för jag är så grymt sugen och har byggt upp peppen för det i flera dagar.
   kul fakta: det finns alltså en fisk som heter "slippery dick". vad fan tänkte man på när man döpte den? (den ser alltså inte ut som en hal kuk).
   en till sak som funkar som uppåttjack (för mig): på rosa moln. 
   nu ska jag nog göra en helsnajsig namnskylt till vår dörr. oh! nu minns ju inte jag om jag har skrivit om det här med brevbäraren eller inte? jag skippar det för säkerhets skull(är det ett ord?). jag hatar att jag har dåligt minne eller vad det här med återupprepningen beror på.
image3



  

hello goodbye.

ingen vill se mig i underkläder nu. jag lovar.
jag lyssnar på pet shop boys, igen. och är sjuk. linus ligger i sängen bredvid och förklarar att:
- särskrivning kör man med i engelskan och ihopskrivning i svenskan.
igår var jag emo och gick och la mig 23.30 av utmattning. idag är jag sjuk och har piss ont i handen. detta resulterar i: inget skjutande eller ridande för mig idag. det är lite tråkigt, för jag hade verkligen sett framemot det.
   men jag kan helt enkelt inte sitta hemma en lördag kväll eftersom de är det enda roliga jag har. så jag ska nog pallra mig till affe och dricka upp mina sorger och emobeteende.
   har bara ätit lite tartlett idag, så nu börjar det kännas att det är dags för en liten middagsbit. nämligen en tartlett från moe´s tartletteri, med mozarella..och så. nä, så är det ju inte för det var linus som skrev den sista meningen. jag ska käka hawaii's funghi med mozarella, gorgonzola och vitlökssås. YUMMIE!
   efter en tids övervägande har jag nu mer eller mindre bestämt mig. i will go hiphopish! det första jag måste skaffa mig är en rosa kepa.
   nu kom pizzan så nu ska jag fetta mig. CIAO!

image2

always on my mind.

förfemte gången idag piper min mobil och vill påminna mig om att jag borde ta mitt p-piller som jag glömde imorse. för femte gången ignorerar jag det. det har inte med lathet att göra, bara trötthet.
   utan musik på datorn blir jag beronde av youtube. tyvärr är jag minder uppfinningsrik idag och kommer inte ens på låtar jag vill lyssna på, förutom två stycken då. 74-75 och always on my mind. så det blir de två som får ljuda. och de gör avtryck på mitt känsloläge.
   idag var sista dagen på PSYK. finally! skulle nog få skrivas in själv om jag blivit tvingad att vara där en dag till. fast jag kommer att sakna christian. allt har en baksida. (nu lät det som om chrisitan var inlagd, så är inte fallet. han är min arbetskamrat.)
   nu har mobilen påminnt mig ytterliggare 3 gånger. och jag har hört always on my min 5 gånger till, minst, och nu är jag ännu mer emo.
   jag läser en bok om en kille som verkar vara pedofil och det får mig utsökt att tänka på ohåriga manskroppar.
   imorgon ska jag skjuta och rida, troligen, hos linus pappa lennart. äntligen något att göra! förutom jobba, sova, äta, supa och grubbla. jag vill härifrån och jag börjar bli riktigt desperat. fly ifrån jobbet och skaffa mig ett nytt hemligt liv. kidnappa mig, snälla?
   jag vill också ha fina blå tindrande ögon som man drunknar i! alla tycks ha det förutom jag och jag är väldigt avundsjuk.
   nu säger linnea att hon ska hämta mig för vi ska vattna blommor. så trevligt.

RSS 2.0