jag vajar som en mast.

idag är en helt vanlig dag precis som alla andra.
jag är sjuk och har tårkigt. ingenting verkar funka på internet, som för tillfället är min enda glädjekälla. ingenting verkar funka överhuvudtaget. ringde till jobbet som fortfarande inte har gett mig någon info alls och de var idioter. ringde sedan till retrosuper och de var också idioter.
   funderar på att göra en liten packnings- och inköpslista för hultsfred, men å andra sidan måste jag sluta upp med min planeringsnarkomani så det kanske är bättre att skippa det.
   som vanligt är det bara galningar som skriver till mig på skunk. "hej, skulle du kunna kissa i någons mun för 5000kr?" svar: "vad ger det dig om jag besvarar frågan? ett otroligt lugn efter oviss väntan och längtan efter någon som gör det?"
   sitter och är lite nostalgisk och tittar på "ett år med kent". borde mejla svt och be om den och dokumentären för hultan 03(?). vill se linus och antz kalaspackade och unga. 
   jag önskar att jag var kreativ och duktig. jag menar, nu har jag ju faktiskt tid att vara det. men det funkar bara inte. börjar bli lite smått frustrerad över att se att alla andra klarar av det. men förhoppniongsvis kommer väll ett av mina kreativa infall snart. förhoppningsvis.
   nu kommer mor och bror. ska nog ta mig lite krubb och en nypa umgänge.

som vanligt.

jaha, nu är det sommarlov och av någon skum anledning så känner jag ett stort behov att skriva av mig. vet inte om det beror på att jag känner mig aningen rastlös utan måsten som skolan eller vad det är. jag har en svag aning av att det är mitt omedvetna som vill hålla koll på vad jag egentligen tar mig till under mitt sista riktigt sommarlov. så att det liksom inte blir så att dagarna flyter förbi och när sommarlovet är över känns det som om man gjort ingenting. om man skriver upp alla små grejer man gör så att det ju lättare att minnas. förövrigt, fullt med små grejer blir en stor grej tillslut.
   planen för igår kvällen var nyktert parkhäng. det blev inte nyktert och det blev inget direkt parkhäng. var lite skeptiskt dock och är det fortfarande. känns som om detta årets parkhäng kommer vara lite mindre spexigt i jämförelse med förra årets. folk har ju flyttat, linus ligger i lumpen osv. parken idag är ju förövrigt inte sig lik den häller. eftersom det inte gick som jag planerat igår kan jag inte säga om vilken kvalite årets parkhäng har.
   idag har inte varit någon bra dag. mamma väckte mig kl 15 och jag var fortfarande trött. när jag varit vaken en stund gick det upp för mig att jag var sjuk. det är det jag ägnat dagen åt, sjukdom.
   måste ju i samband med detta första inlägg redogöra för mina mål med sommarlovet: 

  • övningsköra riktight mycket så att jag efter sommaren kan ta körkort.
  • bli rik.
  • komma i form.

RSS 2.0