tutti frutti.

efter kerstins klagomål ska jag förbättra mig. jag ska händan efter copa mina skunkdagboksinlägg och göra min "dagbok" mer tillgänglig genom blogg.se. läs och njut.

i helgen har jag kommit på ett nytt spel. jag tänker dock inte delge spelets mening över internet, det är lite för intimt för det.
redogörelse för helgen:
<b>fredags</b> - full och mätt och glad. njöt av magnus nyinskaffade balkonggrill, trevligt sällskap i form av aalex, magnus och erik som visade en vulgär video. utekvällen på krogen blev det inte så mycket med för min del då jag råkade på en raveig tvåa som jag tidigare aldrig språkat med men var gästvänlig nog att erbjuda mig en butelj vin.
<b>lördag</b> - bakis och en lysande chans för mig att genomföra min fettodiet. baby och jag gick iväg på en impulshandling av frukost vilket resulterade i en vattenmelon, en franska, mjukost med smak av mozarella, oliv och vitlök (<3!!!), chocopops, ost, oreos (thank you, usa!), två cowboysar filmer, strips och stripssås från sibylla. efter denna ljuvliga frukost gav vi oss iväg för att plåta min familj. efter det blev det mer mat, (grekisk pastistio, mums mums mums) åtföljt av lite family guy. efter det åtnjöt vi mitt körsbärsvin som förde mina tankar till en svunnen tid, och sedan gav vi oss ut på varsitt håll i stan. jag träffade cynthia och kok, mycket trevligt. sen blev det efterfest med flashiga drinkar och lite allsång.
<b>söndag</b> - fettodieten fortsätter med en pizza till frukost. kvällen bestod av sällskapsspel, cowboy film nummer två, mackor, pluggande av kalla kriget i badet vilket resulterade i ett iscensättande av det och diverse vattenattacker, sen blev det sova av och nu är det idag.

något som överrumplat mig på senaste är att tiden av någon skum anledning börjat gå otroligt sakta. detta är mycket märkligt då jag tidigare i mitt liv gjort betraktelsen att den går snabbare ju äldre man blir. om jag jämför tiden det tog mig att ta mig igenom första klass och sedan nian, hanldar det om helt olika tidsrymder. det kan bero på att jag hade så mycket vettigare och trevligare saker för mig och som bekant går tiden snabbare när man har kul. det är ur denna tes det paradoxala uppstår. igår hade jag det väldigt trevligt, men så fort jag kollade på klockan blev jag chockad över hur lite den faktiskt var. men men, det är väll bara att tacka och ta emot. tid är guld värt.

förövigt, för er som delat min undran om vad litte richard egentligen sjunger i refrängen på tutti frutti, så är det följande:
Tutti frutti,au rutti,
Tutti frutti,au rutti.
Tutti frutti, au rutti.
Tutti frutti, au rutti.
A bop bop, a loom op.
A lop bop boom.

det var alltså "au rutti" som fått mig att tänka till.

RSS 2.0