Rampart Fury.

Jag tog ledigt idag för att kunna sova ut, packa och fixa lägenheten. Inget blir som jag tänkt mig. Jag gick upp kl 8.30 för det gick verkligen inte att somna om. Nu sitter jag på biblioteket för hemma var för långtråkigt, det är så mycket som ska göras att jag inte vet vart jag ska börja och istället blir helt lamslagen. Anledningen till att jag nytjar bibliotekets internet är som vanligt på grund av en obetald räkning (jag förstår inte hur killen bär sig åt). Jag är sur idag, på allt och alla. På mig själv för att jag borde tagit tag i saker och ting tidigare. På Alex för att han sov till 13 igår utan att göra den minsta anstränging inför resan. Alla fula människor i världen är jag lite sur på också. Och dessa cptangentbord som det ä omöjligt att skriva fort och rätt på.
   Just nu känner jag mig inte det minsta sugen på att resa. Jag har en stor slemklump i halsen som gör andingen tung, jag har lite mindre pengar än jag önskar, jag har en olevererad leverans från CDON som ska vara levererad. Problem, problem, problem. Värst av allt är dock min brist på nikotin och berusningsmedel.

Bonita Applebum.

Jag mår illa, igen. Jag snusar på tok för mycket. Men vad ska man göra när lungorna är rosliga av segt gult slem som inte ger med sig? Inte röka iaf, det är en sak som är säker.
   Ikväll är jag bjuden på någon sorts julbord. Är dock inte så frestad beronde på flertalet anledningar. 1. det är klockan 17, samma tid som baby brukar komma hem från sitt kneg. 2. det kostar säkert pengar och jag är inte sugen att lägga mina sista små korvören på en köttig buffe tillsammans med tanter i klimakteriet (även om de kan vara riktigt festliga så känns det inte så lockande just nu).
   Jag förstår inte hur jag kan bli svettig av att sitta framför datorn. Fast det kan bero på att jag är lite lätt febrig, igen. Det var inte länge sen jag var sjuk sist. Jag behöver vila.
    Det går dåligt med bloggandet nu förtiden. Jag jobbar mest. Sen är jag med Alex el Maldito och myser. Pysslar lite med lägenheten. Idag ska jag träffa Fiffilito och imorgon ska jag och Kerstin göra ett återbesök på Sturegymnasiet för att kolla in årets julshow. Det ironiska med det är att jag i princip alltid missat julshowen, det är inte förens jag slutat skolan jag fått tid.
   Mitt levnadsmål är att flytta ut på landet och vara självförsörjande. Skaffa en ko och några höns. Jag värgrar att viga mitt liv åt att bli en slav under konsumtionen med allt vad det innebär. Det hade varit så härligt att bara rå om sig själv. Att leva nära naturen, undan stadens stress. Skaffa barn och ge dem en idylisk uppväxt och fostran. Om jag vinner på triss innan är det ännu bättre, helst det där 50 000kr/månaden i 25 år. Då slipper jag oroa mig över huvudtaget.

He keeps me alive.

Jag är bränd. Jag är helt slut och just nu skulle jag hellre befinna mig hemma hos mig med älskling som precis har kommit hem från jobbet , istället för att sitta i mammas hus för att skriva ut CV till stundande arbetsintervjuer. Men vad gör man inte för att hyffsat jobb.

RSS 2.0