alla som inte dansar.

jag kan inte komma ifrån det. jag tycker att det är så fruktansvärt genialiskt att jag önskar att jag själv kommit på det! "alla som inte dansar är våldtäktsmän!" det är så sant som det är sagt!
   fiffi, jag skriver mest här nu för din skull. så jag hoppas du uppskattar det!

look at your game girl.

Det är inte nyttigt för mig att vara nykter en fredags kväll. ;in mobil måste ha orgasmerat idag för så mycket uppmärksamhet som den fått har den inte fått på länge, till min glädje.
    Dagen har gått i takt med en seriemördares gitarrspelande. Långsamt och vemodigt, dock med inslag av eufori. Frihet är näring åt själen, den som påstår motsatsen är oärlig mot sig själv.

    Idag har jag avslutat och inlett i en salig blandning. Det behövs ibland, speciellt i detta skede av mitt liv. Det är nytt år och det kommer defenetivt inte att bli vettigt utan en bra start, och det bygger jag nu.

    Jag vill skriva om en massa saker som hänt under de senaste dagarna. Saker som gjort mig glad, saker som gjort mig ledsen. Men av hänsyn för min omgivning tar jag steget tillbaka och håller det för mig själv. Jag kan dock säga några ledord, det höjer mystiken och tillfredställer mitt "dela-med-mig-behov" en aning. Det kan inte skada, bara glädja. Mow Mow, Mord, Don Simon, Badkar, Gud, Döskallar, Musik, Cigaretter, Obskyr humor. (säger jag mer försvinner mystiken)

    image19
Något jag måste dela med mig av är att jag överträffat mig själv. Av okänd anledning har jag i Berlin sagt: jag sväljer så mycket att jag får hål i tänderna. Och ja, jag är nöjd med yttrandet och finner det mycket lustigt! Ungefär i stil med "Ich Liebe Dick". Dock försvann charmen med det sistnämnda uttalandet då dick på tyska tydligen betyder tjock. USCH!

    Nu ska jag sova så att det kan bli imorgon och onykterhet bara här till det förflutna.


time, clock of the heart.

boy george, hur länge ska du följa med mig?
   nu fick jag gåshud. beirut har den effekten på mig.
   imon är det berlin och allt vad det inebär. förhoppningsvis skratt och fina minnen att ta med sig in i vuxenlivet.
  jag har kommit på att det som får mig att känna mig snyggast/hetast är rött läppstift. jag kan vara hur ful som helst, men så fort jag smetar på lite rött läppstift så känner jag mig som  dita von teese. dock är jag lite rädd för kraften som finns i det röda läppstiftet. jag vill ju inte förbruka den på små potatis, utan snarare använda det som "det tunga artelleriet" när det verkligen behövs. typ som nu när jag känner mig otroligt ful och oattraktiv. eller när jag verkligen vill förföra någon.
  

bandit queen.

jag är verkligen töntig för jag har "spiderpig" inlagd på mp3:n. det är något jobbigt när man går ute själv och har den och börjar skratta för sig själv. men det är något jag kan ta de få gånger det händer.

Losing my favourite game.

jag kan inte förstå mig på mig själv ibland. ett sådant tillfälle är nu. jag sitter och är klok och vis och delar ut råd till höger och vänster när jag inte ens har koll på vad jag ska göra med mig själv. antigen är jag blind när det kommer till mig eller så vill jag omedvetet leva som den hormonstinta tonåringen jag är som lever för mina lustar i nuet och inte tänker en kvart framåt. nu är jag lite väl självkritisk. jag borde helt enkelt bara dra till saturn med linnea och glömma mina sorger genom att sluka poppojkars blyga leenden. det är en så fruktansvärt fin och enkel sysselsättning att den funkar till och med för någon som jag. jag har ju trots allt en ny kofta att ha på mig och glädjas åt. det överglänser ju all sorts pessimism.

The Sinner in Me.

Idag är sista dagen med bredband och det gör mig väldigt dyster. Jag borde se det som något postivit då jag säkerligen kommer få mer vettiga saker gjorda, men just nu känns det bara som ett frihetsberövande.
   Nyår var spex! Kändes bara aningen ensamt på 12-slaget när alla mina vänner var någon annan stanns. Men men, jag hade trevligt ändå. 
   Nu följer här en egenkomponerad lista över det gånga året och mina förväntingar för det kommande:

  
SAKER JAG GJORT FÖR FÖRSTA GÅNGEN 2007: besökt irland, tjeckien och vitryssland, tattuerat mig, flyttat hemifrån, skaffat extenstions, blekt håret, köpt toapapper för egna pengar,  besökt gekås utan någon "vuxen", kört på motorvägen, blivit rånad, "lajvt", varit med om att någon jämnårig dött, haft tandställning.
FÖRVÄNTNINGAR JAG HAR PÅ MIG SJÄLV 2008: att jag verkligen pallrar mig iväg till köpenhamn, att jag tar mitt körkort, att jag reser till minst tre länder, att jag går på roskilde-festivalen, att jag åker på så många demos som möjligt, att jag börjar jogga och engagerar mig snäppet mer i min hälsa, att jag ska lära mig att dricka måttligt, att jag visar linus mer uppskattning, att jag  förbättra min relation till min lillebror och ser till att vara en sådan storasyster som jag själv alltid velat ha, att jag dra lärdom av alla mina idiotiska misstag, att jag tar upp alla spexiga projekt som jag lagt på is, att jag syr mer kläder själv, att jag ser till att inte tappa kontakten med folk efter studenten, att jag fortsätter att fota och på så sätt utvecklas som fotograf.
SAKER JAG SER FRAMEMOT MED 2008: att flytta här ifrån, att slippa jobba på concilia, studenten och balen, att spexa med linus och övriga vänner,  pierca smiley, skaffa en till tatto.
SAKER JAG ÅNGRAR MED 2007: att jag varit så himla taskig mot linus flera gånger, att jag var för full för att plåta pet shop boys, att jag varit våldsam, att jag umgicks för lite med peter innan han flyttade till tokyo, att jag söp bort fina kläder och mobiler, att jag gjort folk ledsna.
SÄMSTA RAGGNINGSREPLIKEN 2007: jag kan fixa in dig på spy bar om vi hånglar.
SAKER JAG LYCKATS MED 2007: klätt mig snyggare än tidigare år, få jobba som fotograf på hultan, slutat inta nikotin på vardagar, att inte dricka alkohol på 1½ månad, att ta tag i mina dåliga sidor och försöka förändra dem, skaffat nya vänner, vunnit över marcus på air-hockey, utvecklat mina matlagnings-skills.
ÅR 2007 VAR: ett dåligt år.

nu orkar jag inte tänka mer. OVER AND OUT!


RSS 2.0