Everyday.

Jag lagar min favoritlunch - spagetti, fett och salt. Mumma. Jobbet är avklarat för veckan och allt känns ganska bra. Då jag känner mig aningen matt tänkte jag nu lägga mig och vila så jag orkar med kvällens eventuella strappatser. Samtidigt ska jag ryckas med av min absoluta favoritserie (just nu), greys anatomy. Det är fruktansvärt spännande och känslosamt just nu! Förhoppningsvis tar Peter sitt förnuft till fånga och överger sin plan intefattandes kalas i skogen, för att istället komma in till stan. Exakt samma sak gäller Kerstin, som också planerar att spendera sin dag i skogen, fast åt andra hållet. Trevlig midsommar.

Ps. Är det någon annan där ute som alltid kokar för mycket spagetti? Var enda gång jag kokar spagetti blir mängden helt knasig. När jag kikar ner i kasrullen medans det kokar ser det ju så lite ut, och så häller jag på lite till och så vips så står jag där igen med mer spagetti än jag orkar. Jag har nog ett krassligt ögonmått. Ds.

Galenskaper, dryckenskaper.

Det har hänt flertalet bra saker på senaste. Jag har inhandlat 4 nya häftiga pluggar (till öronen). Vi är nästan nästan färdiga med våra nyckelramar. Vi fyndade en fin trasmatta att ha framför sängen så man kan sätta fötterna på något mjukt på morgonen. Samtidigt fyndade vi en till ram, som var precis som vi drömt om. Den är under omkonstruktion och ska funktionera som medelandetavla. Jag har tagit det lugnt.
   Nästa måndag går jag på mitt vik för sommaren. Det är en sådan lättnad att veta när jag börjar, slutar, och att jag får heltid. Att jag redan nu grämer mig för all ångest jag kommer få i slutändan när jag struttat runt och gjort exakt samma sak dag ut och dag in i 1 månad kan vi ta en annan gång.
   De här senaste dagarna har jag förundrats över att jag faktiskt kan skriva jävligt fort på datorn, utan att ens kolla på mina fingrar. Man skulle också kunna säga att jag nu är en fullfjädrad nörd.
   I natt drömde jag att jag skulle tattuera mig. Dagen kom och tiden var inne. Då förbyts plötsligt min upprymdhet och övergår till panik, för jag inser att jag inte har den blekaste aning om VAD jag ska göra. Jag vaknade flera gånger i natt och var enda gång jag somnade om hade jag den drömmen. På tal om sömn så måste vi skaffa en fläkt eller något. Vår lägenhet blir så varm om nätterna att det är olidligt att sova nära varandra, ihopkurade i varandras famn. Och så kan vi ju inte ha det!
  Nu kom Alexander hem, han och en kamrat har spänt upp en slackline på klubben och gått på lina. Verkar väldigt spännande faktiskt, något man kanske borde prova. Dusche-dags!


Karusell karusell, karamell.

Min pojkvän, jag, min lillebror, min styvbror, min andra styvbror, min styvsyster, min kusin, min mamma, min styvpappa, 2 hittills okända vuxna och 2 hittills okända tonåringar ska åka till Liseberg på lördag. Förväntningarna är höga, det var länge sen jag roade mig så kungligt (och mamsen betalar kalaset dessutom!). Inte ens vädret (15 grader, mulet med risk för regn, enligt smhi) kan hindra mig i mitt oändliga roande! Jag gar redan bestämt mig för att utseendet får stiga åt sidan för funktionalitet, jag ska vara varm och självklart vattentålig för Flumeride. När jag tänker efter är jag barnsligt förtjust i åkattraktioner, dessvärre låter jag det prioriteras bort (konserter, öl och tattueringar står högre i kurs).
  Nu kurrar lilla maggen efter falafel som står på dagens meny. Mums mums mums.

Ps. Ost, jag saknar dig.. Ds.

The flying club cup.

Gårdagens bästa konversation:
Jenny: Det är verkligen djävulen i fult hår!
Fiffi: Alltså, en gång satt vi i parken och så hade hon typ legat med 5 stycken och jag ingen. Så fyllde hon en kondom med gräs och sa att jag kunde suga på den för att prova.
Vad gör jag när denna extremt underhållande diskussion om en tjej jag aldrig träffat äger rum? Jo, jag antecknar det hela på mobilen. Tyckte det var värt att minnas åt eftervärlden.
   Körkort surrar vagt och konstant i mitt bakhuvud. Måste fixa det nu nu nu innan lämpet och allt går ut. Orkar inte punga ut mer pengar som bara rinner ut i sanden. Dessutom hade det varit väldigt skönt att ha, en nycket till frihet. Det öppnar upp jobbmöjligheter som jag bara kan drömma om just nu. Nummer ett på min att-göra-list just nu är alltså att plugga om teorin och sen sätta den jävla uppkörningen, för en gångs skull.
   Alexander ska på arbetsintervju och jag är så otroligt lättad och glad för hans skull. Det hade ju gjort livet så mycket enklare om åtminstonde en av oss hade ett jobb som man inte vantrivdes med. Håller tummarna.
  Nu ska jag ägna mig åt vettigare saker än att dokumentera mitt liv. So long.

RSS 2.0