Våren i Backadalen.

Ingenting fungerar idag, hela dagen har motarbetat mig. I över 43 minuter satt jag och letade och provade plugins till Photoshop men inget funkade eller fanns. Nu när jag väl har löst det lilla problemet ska jag ta bussen om en halv timma och då ids jag inte starta upp projektet "redigera usa-bilder" som sist tog mig 3,5 timma. Nej, nu blir det slö surfing.
   Dock har jag fått följande saker ordnat; skjuts till fackkursen (jag höll på att gå upp i små atomer eftersom ingen svarar när jag hör av mig och vill samåka), Photoshop ordentligt installerat och tandputsning (den extrem oranga osten jag bäljade i mig i amerikat har satt sina spår...).
   Nu ska jag borsta tänderna och packa ihop mig. Hej svejs.

ps. GE MIG VÅR innan jag kreverar! ds.


Tell no one about to night.

jag går runt med mina mobilhörlurar vi väskan, för säkerhetskull. så om batteriet på mp3n dör, kan jag lyssna på mobilen istället. dock måste jag uppdatera mitt musikbibliotek, det är förtillfället mycket snålt och sönderlyssnat. på mobilen alltså.
   jag vill väldigt gärna ha ett nytt jobb. jag är trött på att aldrig veta var eller när jag ska jobba. jag vill ha en stabil inkomst och någorlunda struktur i mitt liv. dessutom är jag trött på sjukhusets fittiga personal.
   jag kommer inte på något av värde att förmedla just nu. jag ska snart bege mig hem till fiffi. hoppas hon får mig på bättre humör, jag har känt mig sur och matt sen jag steg upp ur bädden imorses.
   ibland pratar jag och baby om att fly. jag vill vill vill verkligen bara fly undan det här enformiga livet bestånde av påtvingade rutiner, men jag vågar inte. något håller mig fast, tankar som "hur ska vi få pengar?" osv snurrar i mitt huvud. det är nog tanken på att inte ha kontroll som skrämmer mig egentligen. för jag är ju ett kontrollfreak. jag önskar jag inte var det, att jag var spontan och impulsiv och vågade. inte tänkte så mycket på möjliga scenarion av hemskheter utan att jag såg till möjligheterna att möta nya människor, utvecklas och bli fri istället. något jag dock kan tänka mig göra som vi också pratat om är att flytta ut i ödemarken. köpa en ko, några höns och bygga ett växthus. vara självförsörjande och utan krav. jag kan se oss där, lyckliga, harmoniska vandrandes i skogen utan ett enda problem. vi hade haft all tid i världen åt varandra och de vi tycker är viktigt.
  nä, nu går jag.


Can I kick it?

jag sitter på biblioteket. jag har inget internet hemma för vi har inte betalt räkningar som vi ska. men vi frodas, vi frodas.
   det är lite mysigare att sitta här än hemma dessutom. har får man lite indirekt sällskap, förtillfället består mitt sådant av en man som sjunger på något främmande språk och en biblotikare som förr i tiden arbetade på min högstadieskola. man skulle kunna säga att hon jobbat upp sig lite sen dess.
  igår firade jag och min bättre hälft "tanjas hjärtans dag". han fick en dikt som jag skrivit alldeles själv. jag kunde inte hålla mig tills alla hjärtans dag.
  jag ska träffa bindan snart, hon slutar skolan om 3minuter. jag känner mig lite dum för jag glömmer bort saker jag bestämt med folk. jag tror det får dem att känna sig oviktiga, men så är det absolut inte. det finns för mycket som trängs om det glesa utrymmet i min skalle, bara.
  nu ska jag googla på "hål i trumhinnan" och "adhd". jag tror jag är offer för dem båda.
 

RSS 2.0