drag.

det har hänt så mycket men jag har haft så lite tid att skriva av mig på!
för det första:
11 Augutsi - Kim och Cornelias bröllop. Det trevligaste som hänt på länge! Jag, Linus och Antz drar igån festen redan 11.45 på bussen på väg mot Malmö. Det var ganska skönt faktiskt och detta kommer sig av två anledningar: 1. bussresan blev lite mer än en bussresa och det kändes som om den gick lite snabbare. 2. Nervositeten släppte en aning.
Väl där virrade vi omkring en stund. Sen gjorde vi dagens första, men absoulut inte sista, taxiresa till vandrarhemmet. Med incheckning avklarat drog vi vidare till Triangeln för att köpa spexiga axelhöslter på Teknikmagasinet. Tyvärr hade de bara ett kvar och eftersom klockan var ca 15.30 hade vi lite bråttom och fick slopa ideen.
Framme vid Holma Folketshus och efter den andra taxiresan drog vi i oss den sista ölen och gick in. Det var lite skönt att inte vara för mycket i tid, man slapp bli mer nervös över att vänta. Vigselcermonin var kortare än jag färväntat med och bestod av en vigeselförrättare som läste en dikt och en random man i kilt som spelade säckpipa (det visade sig att Kim hittat mannen via annons och tyckte han var lite spexig och ringde honom).
 Efter cermonin som jag grät mig igenom mer eller mindre (det är ganska känslosamt och för mig lite ångestfullt att se en 21-åring och en 19-åring gifta sig) var det dags för festen. Den kommer jag inte gå in särskilt djupt på eftersom den varade i ca 8 timmar. Det var god mat, trevligt folk, roliga tal, stissig brudmamma som plingade konstant i irriterande klocka, present öppning, VALS!, gratis alkohol, uppvisning av tattuering, lite gråtande, myggbett. JA! OK! kvällen innehöll ALLT!
 Efter bröllopsfesten drog vi till MÖLLAN i taxi! Där sög det och vi var fattiga, så vi bestämde oss för att dra hem. För första gången den dagen tog vi ingen taxi vilket resulterade i att vi irrade runt i ca 1 timme. Mötte två tjejpoliser på häst som var SNÄLLA!
   Klockan 6 på morgonen skulle vå buss till Halmstad avgå, så vi steg upp 5 efter ca 2 timmars sömn. Ganska slitna och fortfarande berusade tog vi en taxi till bussen. Väl där inser vi att det gick snabbare än förväntat så vi roar oss så bäst vi kan. Antz tvingar i mig lite sprit när jag försöker powernapa lite genom att säga:
- Tanja, öppna munnen nu annars får du en massa vodka i ansiktet.
Sen sov jag hela bussresan hem på en säkerhetsbältes mogäng. Det gjorde ont.
   Det hände en massa mer skoj, men inget mer som jag hinner/orkar dra nu. Måste sova så att det blir imorgon och sista dagen på pissjobbet. GOD NATT! 

come home.

Årets bästa bokcitat:
- Nej, nu hittar vi på något.
- Ok. Popmusik eller sex?

 
Nu har jag bara 8 dagar kvar på jobbet och det är med lättnad jag meddelar detta. Skolan börjar och det är något jag faktiskt ser framemot. Tjeckien, Vitryssland, Studentfester och tävlingar, Bal, Studenten över huvudtaget, börja kl 8 istället för 05.45 och så klasskompisar så klart.
   Nu blir det sova för mig. Och imorgon blir det shopping, lillebror och spagetti carbonara med facon. En fin dag alltså.

RSS 2.0